Jorien – oprichter van Vruchtbaar Leven

Het is al een aantal jaren terug dat God het thema en de naam ‘Vruchtbaar leven’ op mijn hart legde. Ik reserveerde de domeinnaam en deelde zo nu en dan wat over mijn dromen. Steeds meer zie ik dat God hier een bedoeling mee heeft. Ik geloof dat dit event de start is van iets groots. Ik weet niet precies hoe het zich gaat vormen, maar ik nodig je uit om hierbij aan te haken! God verlangt naar vruchtbaarheid en overvloed in íeders leven, dwars door alle seizoenen heen!

• Getrouwd met Chris • Coach en trainer – Mijn leven is OK • Een opgeruimd knus huis • Tweedehands kleding shoppen • Dirty chai latte
• Wintersport • Lekker koken en genieten van eten met een tafel vol mensen • Fikkie stoken

Eva – eventmanager

In het najaar van 2022 legde God op mijn hart om mijn organisatie skills in te zetten voor een event, waarbij ruimte is voor bemoediging en opbouw van elkaar. Marijke en Jorien kwamen toen op mijn pad en met elkaar kwamen we er al snel achter waar dit event over mag gaan: ‘Vruchtbaar Leven’. Een thema wat mij persoonlijk raakt en waar ik graag meer over wil delen. Dit event past daar perfect bij.

• Getrouwd met Gijs • Weddingplanner en bruiloft stylist • Fan van Jip & Janneke • Ik hou van zingen • Fan van cadeautjes • Gek op taart • Groot fan van ‘Van der Valk’ • Ik hou van bloemen, mooie bloemen! • Altijd in voor een feestje 🙂

Marijke – pastoraal medewerker

Ik had nooit gedacht dat de Bijbelteksten die mijn man en ik bij ons trouwen in 2018 mee kregen zoveel diepgang zouden krijgen. In Johannes 15 staan de woorden die over ons werden uitgesproken: ‘Blijf in Mij, dan draag je veel vrucht’. Vruchtbaar leven raakt aan mijn vrouw-zijn, mijn identiteit en mijn zoektocht naar mijn plek in deze wereld. Tegelijkertijd merk ik dat dit een lastig thema is om te bespreken. Gek eigenlijk, want zoveel vrouwen die ik ken worstelen met deze vragen. Ik kreeg het verlangen om dit taboe te doorbreken. Jorien ken ik al een jaar of zes en ik vind het erg bijzonder om dit samen met haar te mogen doen. God heeft ons aan elkaar gegeven, we hoeven dit niet alleen te doen, we gaan samen dwars door de seizoenen heen.

• Getrouwd met Harm • GGZ-agoog in opleiding tot Orthopedagoog
• Was die in de zon wappert • Goed boek • Lekkere koffie of thee 😊
• Plantjes die opkomen in m’n moestuin • Zelfgemaakte kleding
• Een huis vol met familie, vrienden of jongeren van de kerk. • Een voordeur die niet op slot zit: jij bent welkom!

Kom ook naar ons
Live event!

Op 2 maart 2024 ben je van harte welkom bij ons tweede live event. Tijdens het eerste event hebben we ervaren dat veel vrouwen op zijn naar verbinding, herkenning en erkenning rondom dit thema. Dat is waar wij ons op willen focussen tijdens het tweede event. De invulling ervan volgt vanzelf, maar je mag hem zeker noteren in je agenda! Houd de pagina in de gaten voor meer informatie hierover.

“Hij zal zijn als een boom, geplant aan stromend water. Op tijd draagt hij vrucht, zijn bladeren verdorren niet. Alles wat hij doet, komt tot bloei”.

Psalm 1

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar winkel