Jorien – oprichter van
Vruchtbaar Leven

Het is al een aantal jaren terug dat God het thema en de naam ‘Vruchtbaar leven’ op mijn hart legde. Ik reserveerde de domeinnaam en deelde zo nu en dan wat over mijn dromen. Steeds meer zie ik dat God hier een bedoeling mee heeft. Ik geloof dat dit event de start is van iets groots. Ik weet niet precies hoe het zich gaat vormen, maar ik nodig je uit om hierbij aan te haken! God verlangt naar vruchtbaarheid en overvloed in íeders leven, dwars door alle seizoenen heen!

• Getrouwd met Chris • Coach en trainer Mijn leven is OK • Kernbewoner bij Huis van Hoop • Dol op tweedehands kleding • Dirty chai latte • Fan van wintersport • Loves to wine and dine • Fikkie stoken

Hilde

Op onze trouwkaart stond het vers: ‘Want Ik weet welke plannen Ik voor u heb’, zegt de Here. ‘Met deze plannen heb Ik uw geluk voor ogen, niet uw ongeluk. Ik wil u weer een toekomst en nieuwe hoop geven.’ (Jer. 29:11).

Toen had ik nog geen idee hoe vaak ik mij aan dit vers zou vastklampen in de jaren die erna volgden. Het leven liep zo anders dan ik ooit had gepland en gedroomd. Maar ondanks dat wij tot op heden nog geen kindje hebben ontvangen, heb ik steeds meer mogen leren dat God mij een vruchtbaar leven wil geven, met of zonder kind. Ook groeide er steeds meer een verlangen om andere vrouwen in hun kinderloosheid te bemoedigen. Hieruit is het ontwerpen van wenskaartjes voortgekomen. Bijdragen aan dit event is ook een van de manieren waarop ik dat hoop te doen. Zie ik je daar?

• Getrouwd met Jochem • Hond Joey • Dromen van een klein hobby-boerderijtje • Moestuinieren • Warme dekentjes • Avontuurlijke vakanties • Goede gesprekken met vrienden • De Verdwaalde Ooievaar

José

Gebroken dromen… ik weet er alles van. Dat ik als 40+ én geen man én geen kinderen zou hebben, is niet waar ik van jongs af aan van droomde. Jaren heb ik in de wachtstand gestaan, vechtend tegen mijn verdriet en pijn, vurig hopend op de vervulling van mijn verlangens. Toen ik uiteindelijk besefte dat ik op deze manier niet verder kwam en geen vruchtbaar leven kon leiden, heb ik hulp gezocht om dit pittige rouwproces aan te gaan. God heeft de afgelopen jaren door verschillende mensen en situaties tot mij gesproken: ‘Ik ben jou niet vergeten! Jij bent voor Mij een boom die vrucht zal dragen en jouw scherven zal Ik helen’.
Door mee te bouwen aan Vruchtbaar Leven hoop ik oa singles te bemoedigen in hun eigen proces. Weet dat je wordt gezien!

• Single as a pringle 😉 • Secretaresse binnen de ggz • Wordt blij van (herfst)kleuren • Vinted-lover • Heel veel thee (en chocola) • Uitwaaien aan zee • Liefde voor mooie woorden en zinnen • Zingt graag

Eva

In het najaar van 2022 legde God op mijn hart om mijn organisatieskills in te zetten voor een event, waarbij ruimte is voor bemoediging en opbouw van elkaar. Marijke en Jorien kwamen toen op mijn pad en met elkaar kwamen we er al snel achter waar dit event over mag gaan: ‘Vruchtbaar Leven’. Een thema wat mij persoonlijk raakt en waar ik graag meer over wil delen. Dit event past daar perfect bij.

• Getrouwd met Gijs • Weddingplanner en bruiloft stylist • Fan van Jip & Janneke • Ik hou van zingen • Dol op cadeautjes • Gek op taart • Groot ‘Van der Valk’fan • Ik hou van bloemen, mooie bloemen! • Altijd in voor een feestje 🙂

Marijke

Ik had nooit gedacht dat de Bijbelteksten die mijn man en ik bij ons trouwen in 2018 mee kregen zoveel diepgang zouden krijgen. In Johannes 15 staan de woorden die over ons werden uitgesproken: ‘Blijf in Mij, dan draag je veel vrucht’. Vruchtbaar leven raakt aan mijn vrouw-zijn, mijn identiteit en mijn zoektocht naar mijn plek in deze wereld. Tegelijkertijd merk ik dat dit een lastig thema is om te bespreken. Gek eigenlijk, want zoveel vrouwen die ik ken worstelen met deze vragen. Ik kreeg het verlangen om dit taboe te doorbreken. Jorien ken ik al een jaar of zes en ik vind het erg bijzonder om dit samen met haar te mogen doen. God heeft ons aan elkaar gegeven, we hoeven dit niet alleen te doen, we gaan samen dwars door de seizoenen heen.

• Getrouwd met Harm • GGZ-agoog in opleiding tot Orthopedagoog
• Was die in de zon wappert • Goed boek • Lekkere koffie of thee 😊
• Plantjes die opkomen in m’n moestuin • Zelfgemaakte kleding
• Een huis vol met familie, vrienden of jongeren van de kerk • Een voordeur die niet op slot zit: jij bent welkom!

‘Heb jij nog hoop?’

Dit is het thema van ons tweede event. Tijdens het eerste event hebben we ervaren dat veel vrouwen op zijn naar verbinding, herkenning en erkenning. Dat is waar wij ons op willen focussen tijdens het tweede event. Het veelzijdige programma met inspirerende sprekers en interactieve workshops wordt omlijst door goede muziek, lekker eten en gezellige stands. Kom jij ook?

Team Vruchtbaar Leven met Jorien, Hilde en José

“Zij zal zijn als een boom, geplant aan stromend water.
Op tijd draagt zij vrucht, haar bladeren verdorren niet.
Alles wat zij doet, komt tot bloei”.

Psalm 1:3

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar winkel